Bromfiets slopen

Als u uw brom- of snorfiets met Nederlands kenteken wilt laten slopen (of heeft gesloopt) dan moet u ervoor zorgen dat de registratie in het kentekenregister van de RDW wordt beëindigd. Na beëindiging van de registratie stoppen ook uw voertuigverplichtingen.
 

Uw bromfiets laten slopen bij RDW erkend demontagebedrijf

Om de registratie bij de RDW te beëindigen kunt u uw brom- of snorfiets laten slopen bij een door de RDW erkend demontagebedrijf. Ga voor meer informatie naar: ‘Slopen bij RDW erkend demontagebedrijf'.
 

Bromfiets laten slopen bij een bromfietswinkel

U kunt uw brom- of snorfiets ook inleveren bij een bromfietswinkel met de RDW erkenning bedrijfsvoorraad. Ga voor meer informatie naar: ‘Slopen bij een bromfietswinkel'
 

Brom- of snorfiets zelf slopen of laten slopen door een niet RDW erkend demontagebedrijf

Als u uw brom-of snorfiets zelf sloopt of laat slopen door een niet RDW erkend demontagebedrijf, moet u zelf zorgen dat de registratie bij de RDW beëindigd wordt. Dat kan alleen als de brom- of snorfiets ook daadwerkelijk gesloopt is. Ga voor meer informatie naar: ‘Slopen of voor onderdelen gebruiken’.
 

Brom- of snorfiets slopen in het buitenland

Als uw brom- of snorfiets met Nederlands kenteken in het buitenland wordt gesloopt (of is gesloopt), moet de registratie in het kentekenregister van de RDW worden beëindigd. Ga voor meer informatie naar: ‘Slopen in het buitenland’
Ga naar de navigatie