Herinneringsbrief rijbewijzen

De RDW stuurt de rijbewijshouder 19 weken (133 dagen) voor het verlopen van (categorieën van) het rijbewijs een herinneringsbrief. U kunt als gemeente specifieke informatie laten opnemen in de herinneringsbrief. Ook kunt u inzicht krijgen in het aantal rijbewijshouders dat binnenkort hun rijbewijs moet vernieuwen.

Informatie laten opnemen in herinneringsbrief

U kunt via het formulier ‘Wijziging gegevens gemeente (locatie) herinneringsbrief rijbewijzen’ wijzigingen in de tekst aanleveren. Uitleg en invulinstructies hiervoor vindt u in het artikel ‘Toelichting wijzigingsformulier herinneringsbrief’. Het wijzigingsformulier zelf kunt u hieronder downloaden. Wilt u het formulier op uw eigen computer opslaan, klik dan met de rechtermuisknop op de tekst van de download en kies de optie ‘opslaan als’.

Servicebestand gemeenten

Wilt u inzicht in het aantal rijbewijshouders dat in het huidige en/of volgende kwartaal het rijbewijs in uw gemeente moet vernieuwen, dan kunt u gratis via e-mail ( [email protected]) een servicebestand opvragen bij de RDW. U ontvangt dit binnen 3 werkdagen.

Heeft deze informatie u geholpen?

niet goed erg goed