Levering rijbewijzen rondom de feestdagen 2021

Rond de feestdagen is de bezorging van rijbewijzen anders dan u gewend bent. Hieronder vindt u een overzicht van de bezorgtijden.

Goede vrijdag

Op vrijdag 2 april worden de rijbewijzen normaal geleverd.

Pasen

Op maandag 5 april leveren wij geen rijbewijzen. Spoedaanvragen die op vrijdag 2 april voor 15:00 uur zijn gescand in het RDW-backofficestation, ontvangt uw gemeente op dinsdag 6 april. Digitaal aangevraagde rijbewijzen tussen 2 april en 5 april worden op woensdag 7 april geleverd.

Koningsdag

Op dinsdag 27 april leveren wij geen rijbewijzen. Spoedaanvragen die op maandag 26 april voor 15:00 uur zijn gescand in het RDW-backofficestation, ontvangt uw gemeente op woensdag 28 april. Digitaal aangevraagde rijbewijzen op 26 april en 27 april worden op donderdag 29 april geleverd.         

Bevrijdingsdag

Op woensdag 5 mei worden de rijbewijzen normaal geleverd.

Hemelvaartsdag

Op donderdag 13 mei leveren wij geen rijbewijzen. Spoedaanvragen die op woensdag 12 mei voor 15:00 uur zijn gescand in het RDW-backofficestation, ontvangt uw gemeente op vrijdag 14 mei. Digitaal aangevraagde rijbewijzen op 12 mei en 13 mei worden maandag 17 mei geleverd.   

Pinksteren

Op maandag 24 mei leveren wij ook geen rijbewijzen. Spoedaanvragen die op vrijdag 21 mei voor 15:00 zijn gescand in het RDW-backofficestation, ontvangt uw gemeente op dinsdag 25 mei. Digitaal aangevraagde rijbewijzen tussen 21 mei en 24 mei worden op woensdag 26 mei geleverd.

Afwijkende openingstijden van uw gemeente

Het is mogelijk dat uw uitgiftelocatie(s) op andere dagen in deze periode gesloten is/zijn. Maak zelf afspraken met de Klantenservice van Mikropakket (via [email protected]) over het tijdstip, waarop u eventuele zendingen in ontvangst kunt nemen.   

Openingstijden helpdesk Rijbewijzen

Op vrijdag 2 april (Goede vrijdag) en woensdag 5 mei (Bevrijdingsdag) is onze helpdesk geopend van 08:00 uur tot 17:00 uur.

Op 2e Paasdag, Koningsdag, Hemelvaart en 2e Pinksterdag is onze helpdesk gesloten.