Levering rijbewijzen rond de feestdagen 2022

Rond de feestdagen is de bezorging van rijbewijzen anders dan u gewend bent. Hieronder vindt u een overzicht van de bezorgtijden.

Goede vrijdag

Op vrijdag 15 april worden de rijbewijzen normaal geleverd.

Pasen

Op maandag 18 april leveren wij geen rijbewijzen. Spoedaanvragen die op vrijdag 15 april voor 15:00 uur zijn gescand in het RDW-backofficestation, ontvangt uw gemeente op dinsdag 19 april. Digitaal aangevraagde rijbewijzen tussen 15 april en 18 april worden op woensdag 20 april geleverd.

Koningsdag

Op woensdag 27 april leveren wij geen rijbewijzen. Spoedaanvragen die op dinsdag 26 april voor 15:00 uur zijn gescand in het RDW-backofficestation, ontvangt uw gemeente op donderdag 28 april. Digitaal aangevraagde rijbewijzen op 26 april en 27 april worden op vrijdag 29 april geleverd.         

Bevrijdingsdag

Op donderdag 5 mei worden de rijbewijzen normaal geleverd.

Hemelvaartsdag

Op donderdag 26 mei leveren wij geen rijbewijzen. Spoedaanvragen die op woensdag 25 mei voor 15:00 uur zijn gescand in het RDW-backofficestation, ontvangt uw gemeente op vrijdag 27 mei. Digitaal aangevraagde rijbewijzen op 25 mei en 26 mei worden maandag 30 mei geleverd.   

Pinksteren

Op maandag 6 juni leveren wij ook geen rijbewijzen. Spoedaanvragen die op vrijdag 3 juni voor 15:00 zijn gescand in het RDW-backofficestation, ontvangt uw gemeente op dinsdag 7 juni. Digitaal aangevraagde rijbewijzen tussen 3 juni en 6 juni mei worden op woensdag 8 juni geleverd.

Afwijkende openingstijden van uw gemeente

Het is mogelijk dat uw uitgiftelocatie(s) op andere dagen in deze periode gesloten is/zijn. Maak zelf afspraken met de Klantenservice van Mikropakket (via  [email protected]) over het tijdstip, waarop u eventuele zendingen in ontvangst kunt nemen.   

Openingstijden helpdesk

Rijbewijzen Op vrijdag 15 april (Goede vrijdag) en donderdag 5 mei (Bevrijdingsdag) is onze helpdesk geopend van 08:00 uur tot 17:00 uur. Op 2e Paasdag, Koningsdag, Hemelvaart en 2e Pinksterdag is onze helpdesk gesloten.