‘Keurmeester bedankt!’

Vincent Mekel, medeoprichter van MeetYourDesk, over zijn felrode én klassieke BMW 2000 Automatic, en over zijn vaste garage: ‘Het is fijn om te weten dat iemand met verstand van zaken ernaar kijkt!’

Auto BMW2000

"Samen met mijn vader kocht ik vier jaar geleden deze felrode BMW 2000 Automatic. Toen ik ‘m op Marktplaats voorbij zag komen, wist ik meteen dat het een bijzonder exemplaar was. In Nederland rijden er maar 2 van rond. We speuren dan ook altijd online naar originele onderdelen. Zodra we iets zien, kopen we het als reserve. Komend jaar gaan we weer verder met opknappen. Op veel plekken zit roest en de motor moet gereviseerd worden.

Vaste garage

Dat laten we doen bij onze vaste garage Van der Peijl in Voorburg, net als de APK. Het is fijn om te weten dat iemand met verstand van zaken ernaar kijkt. Het sleutelen en poetsen is vooral een hobby van mijn vader. De auto staat in de zomer bij hem voor de deur. Een auto als deze verdient het om veel gebruikt te worden. Dus maken we regelmatig dagtochtjes. De reacties zijn zo leuk. Voorbijgangers gaan langzamer rijden, steken hun duim op of maken foto’s."