RDW op internationale beurs Intertraffic

Van dinsdag 20 maart tot en met vrijdag 23 maart staat de RDW staat op het Dutch Pavilion in hal 8: het Smart Mobility Center. Samen met 10 Connekt-partners is er een stand met daarin de Nederlandse kennis en kunde op het gebied van mobiliteit. De RDW laat daar o.a. zien hoe voertuigdata bij kunnen dragen aan verkeersveiligheid, rechtszekerheid en milieu. Daarnaast geeft RDW informatie over hoe de beoordeling van zelfrijdende voertuigen in de praktijk gaat.

Impressie via vlog

RDW-collega Arjan van Vliet maakte op dinsdag 20 maart een impressie van de beurs door middel van een deze link opent in een nieuw venster vlog. Hij interviewde collega’s en was bij de openingsceremonie. Hier gaf de minister van Infrastructuur en Waterstaat een speech en daarmee het startsein voor de beurs.

Bezoekers Intertraffic

Intertraffic is de grootste beurs voor de verkeers- en mobiliteitsindustrie met 30.000 bezoekers uit ruim 130 landen. Op deze beurs zijn fabrikanten, importeurs en vertegenwoordigers van oplossingen uit de verkeers-, mobiliteits- en automotive industrie te vinden. Daarnaast bezoeken veel beleidsmakers de beurs.