RDW als eerste geaccrediteerd

Op 10 oktober 2018 is het RDW Testcentrum als eerste instelling in Nederland door de Raad voor Accreditatie (RvA) geaccrediteerd voor de nieuwe versie van de norm ISO 17025.

Bijzondere prestatie

Volgens de RvA is het een zeer bijzondere prestatie dat de RDW al in oktober 2018 volgens de nieuwe versie van deze norm is geaccrediteerd. Daarom wilde de directeur van de RvA graag persoonlijk de accreditatieverklaring overhandigen aan de RDW. Johan van der Heide, manager Testen, heeft namens de directie de accreditatie in ontvangst genomen.

Blijven ontwikkelen

Direct na het verschijnen van de nieuwe norm in maart 2018 is de RDW aan de slag gegaan met de nieuwe eisen van de ISO 17025:2018. Kwaliteit is zeer belangrijk voor de RDW. Met deze accreditatie laten wij zien dat we ons permanent blijven ontwikkelingen en verbeteren binnen het vakgebied van kwaliteitszorg. Voor de klanten van het Testcentrum, waaronder automobiel- en bandenfabrikanten, betekent dit dat zij erop kunnen vertrouwen dat de RDW altijd werkt volgens de laatst geldende kwaliteitsstandaard.

Accreditatie Testcentrum

Op de foto van links naar rechts:

Peter Stans (Teamleider RvA), Peter van Dam (Manager Testen Internationaal), Johan van der Heide (Manager Testen),  Arjan Nijland (Medewerker RDW Testcentrum en verantwoordelijke facilitair), Dino Gerrits (Manager Testcentrum), Jan van der Poel (bestuurder RvA) en Peter van der Zande (Accreditatie co√∂rdinator).