RDW organiseert 26e ESV Conferentie en tentoonstelling

De RDW organiseert dit jaar voor de 2e keer de Enhanced Safety of Vehicles Conferentie (ESV). Tijdens deze internationale conferentie, die plaatsvindt van 10 t/m 13 juni, ligt het accent op research en development voor voertuigveiligheid. Bij dit congres brengt de RDW ruim 1200 mensen vanuit (voertuig)fabrikanten, kennisinstituten en overheden bijeen. Nederland speelt een belangrijke (internationale) rol op het gebied van voertuigtechniek en –veiligheid. Het congres biedt een prima gelegenheid om geïnformeerd te worden over de laatste ontwikkelingen op gebied van voertuigveiligheid, onderzoek naar technieken op het gebied van voertuigveiligheid en de effecten hiervan. Natuurlijk is er ook gelegenheid en om te netwerken met relevante partijen.

Inspirerend programma

De conferentie biedt een divers en uitgebreid programma met verschillende sprekers die u het laatste nieuws vertellen op het gebied van voertuigveiligheid. Het complete programma vindt u op deze link opent in een nieuw venster de website van ESV.

Exposanten

Tijdens de tentoonstelling kunt u de laatste technieken van diverse exposanten bewonderen. Er is een uitgebreide tentoonstelling waar u uiteraard ook kunt netwerken. Meer informatie over exposanten vindt u op deze link opent in een nieuw venster de website van ESV

Bedrijfsbezoeken

Er zijn speciale bedrijfsbezoeken georganiseerd bij TU Delft, VDL en TNO/TASS. Hierover vindt u meer informatie op deze link opent in een nieuw venster de website van ESV.

Bijzondere locatie

Het ESV congres  en tentoonstelling is van maandag 10 tot en met donderdag 13 juni in het Evoluon in Eindhoven.  

NHTSA

NHTSA (National Highway Traffic Safety Association), de Amerikaanse overheidsorganisatie voor verkeersveiligheid, is de opdrachtgever van het ESV congres. ESV kent 14 zogeheten Global Government Focal Points. Nederland heeft ook een focal point, specialistisch adviseur bij de RDW. Meer informatie over NHTSA vindt u op deze link opent in een nieuw venster de website.