Samen zorgen voor uw en onze veiligheid

Voor uw en onze veiligheid zijn de richtlijnen van het RIVM leidend op alle RDW keuringsstations. Daarnaast vragen wij u: - Kom alleen op afspraak naar het keuringsstation; - Kom alleen - Houdt u voor uw en onze veiligheid aan de geldende afspraken en volg de aanwijzingen van de RDW-medewerkers op. 

Verdere uitbreiding diensten

Vanaf 18 mei hopen we de laatste 2 keuringsstations, Den Bosch en Venlo weer te kunnen openen. Keuringsstation Heerenveen blijft tijdelijk gesloten in verband met een verbouwing. Met die laatste stap verwachten we alle overige keuringen (al dan niet via een tijdelijke noodprocedure) weer aan te kunnen bieden. Een overzicht van onze huidige diensten hebben we op een rij gezet.

Doorlooptijd en verwachtingen

Door de sluiting van de keuringsstations en het verminderd aanbieden van RDW-keuringsdiensten zijn er langere wachttijden ontstaan dan u van ons gewend bent. Op  dit moment  kunnen we u nog geen duidelijkheid geven over de doorlooptijd van uw aanvraag, zoals normaal gesproken . Wij vragen uw begrip voor de ontstane situatie. Wij doen er alles aan u zo spoedig mogelijk van dienst te zijn.

Veelgestelde vragen

Op onze website staan de veelgestelde vragen over onder andere openingstijden.