Statistische informatie

De RDW wil een informatieve en goed beschikbare website. Daarom maakt de RDW voor het functioneren van zijn website en voor statistische analyse gebruik van cookies. De RDW houdt zich bij de verwerking aan de geldende privacywetgeving. De verzamelde gegevens zijn voor eigen gebruik met als doel de website te verbeteren. De verzamelde gegevens worden niet met anderen gedeeld en zijn tevens niet te herleiden tot individuele gebruikers.

Privacy

De RDW hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens. De RDW behandelt alle informatie die u ons verstrekt, vertrouwelijk.
Persoons- of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de aanvraag of reactie en worden niet gedeeld met anderen.

Links naar websites van derden

Op rdw.nl kunnen links verwijzen naar een of meerdere websites die door andere partijen dan de RDW worden beheerd. De RDW is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze websites. De opgenomen links passen binnen het RDW-beleid en hebben een niet-commercieel doel.

Font gebruikt bij kenteken

Het gebruikte font bij ‘deze link opent in een nieuw vensterlaatst uitgegeven kenteken’ en ‘deze link opent in een nieuw venstervoertuiggegevens opvragen’ is van © 2004 LeFly onder de deze link opent in een nieuw vensterCC-SA licentie.