Aanvraag identiteitsonderzoek en inslag VIN voor (land)bouwvoertuigen

Dit formulier gebruikt u als uw voertuig geen, een onvindbaar of onleesbaar voertuigidentificatienummer (VIN) heeft. Met dit formulier vraagt u een identiteitsonderzoek en inslag VIN aan.

Voertuig zonder Nederlands kenteken?
Wilt u een identiteitsonderzoek aanvragen voor een voertuig zonder kenteken? Dat kan alleen via deze webpagina als u hierover een brief van ons heeft gehad. Heeft u deze niet gehad? Ga dan naar Registreren (Land)bouwvoertuig vanaf 01-01-2022 en vraag een keuringsafspraak aan.

Het is erg druk op dit moment. Nadat u het formulier hebt verzonden nemen wij vóór 1 juli contact met u op.

* = verplicht in te vullen veld

Gegevens

Dit veld hoeft u alleen in te vullen als u het voertuig op naam van uw bedrijf wilt registreren.
Met het merk bedoelen we het 'hoofdmerk' bijvoorbeeld: Fendt.
Dit wordt ook wel het chassisnummer genoemd. Invullen als dit bekend is.
Invullen als dit bekend is.
In 2022 richten we tijdelijke keuringsstations in op verschillende centrale plaatsen. We kijken hierbij naar waar de aanvragen vandaan komen. We houden zoveel mogelijk rekening met uw wensen. Als het nodig is bespreken we samen met u de mogelijkheden.

Foto's meesturen

U moet minimaal een foto van het hele voertuig toevoegen. Bijlagen mogen samen niet groter zijn dan 20 mb. Zijn ze groter? Dan ziet u een foutmelding en wordt dit formulier niet verstuurd.
Een foto waar het hele voertuig op staat, vanaf de zijkant genomen.
Het constructieplaatje (ook wel typeplaatje genoemd) is niet voor elk voertuig hetzelfde. U kunt de constructieplaat soms herkennen aan het soort gegevens dat erop staat. Deze gegevens zijn bijvoorbeeld: de maximale massa’s in kg, fabrikantnaam, type en motornummer.
Heeft u al een brief van ons gehad over dit voertuig? Stuurt u deze dan mee.