RDW heeft vernieuwde website

De RDW-website en online APK-regelgeving zijn vernieuwd. De websites hebben een nieuwe uitstraling gekregen die beter aansluit bij de RDW. Daarnaast zijn de websites geschikt gemaakt voor gebruik op tablets en smartphones.

Responsive

Maar liefst 61% van de bezoekers bezoekt RDW.nl via een tablet of smartphone. Doordat de website 100% responsive is, kunnen bezoekers vanaf nu met elk gewenst mobiel apparaat hun informatie makkelijk en snel vinden. De RDW zet hiermee een belangrijke stap in het volledig responsive aanbieden van de online dienstverlening.

Optimalisatie

Om ervoor te zorgen dat bezoekers van de RDW-site hun informatie makkelijk en snel vinden, is de navigatiestructuur geoptimaliseerd. Hierdoor kan de bezoeker sneller en beter bij de gewenste informatie komen. Ook vindt de RDW het belangrijk dat de website voor iedereen goed toegankelijk is.

Uw mening

Heeft u na uw bezoek aan de RDW-website nog verbeterpunten gevonden of wilt u een reactie achterlaten? Geef deze dan aan ons door via deze link opent in een nieuw venster het formulier voor klantonderzoek.