Klachten websites kentekenbewijzen en tenaamstellingscodes

Wij krijgen nog steeds meldingen van klanten over bemiddelingswebsites. Deze bieden de mogelijkheid om een nieuw kentekenbewijs of nieuwe tenaamstellingscode voor u aan te vragen. De kosten van deze services zijn hoger dan een directe aanvraag bij ons. U bent duurder uit.

Wij ontvangen berichten van klanten dat bemiddelingswebsites de aangevraagde producten niet op tijd of zelfs helemaal niet leveren. Als dat het geval is, meldt u zich dan bij de bemiddelingswebsite die de service niet leverde. 

Ook komt het voor dat andere partijen dan de RDW afspraken voor keuringen op een keuringsstation aanbieden, bijvoorbeeld voor scooters die een rijverbod hebben gekregen omdat ze te hard reden. We adviseren om keuringsafspraken altijd zelf rechtstreeks bij de RDW te maken.

Geen websites van RDW

Deze bemiddelingswebsites zijn géén websites van ons. Ook niet als ze de indruk wekken dat wel te zijn. Zij zijn geen onderdeel van onze organisatie en wij werken niet met deze bedrijven samen. Alleen als u www.rdw.nl bezoekt, bent u in contact met ons.   

Vraag producten aan via rdw.nl

Wij adviseren altijd op deze website een nieuw kentekenbewijs of nieuwe tenaamstellingscode aan te vragen. Een nieuwe tenaamstellingscode aanvragen kost € 1,05. Een nieuw kentekenbewijs vraagt u voor € 32,60 aan. U betaalt geen onnodige kosten en ontvangt het kentekenbewijs of tenaamstellingscode op de snelst mogelijke manier.