Kom naar onze open dag op keuringslocatie Arnhem

Op zaterdag 7 oktober zetten wij onze deuren open om mensen uit de automotive branche op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de RDW. Je krijgt de kans om te zien wat er zich afspeelt op onze keuringslocaties. Ook ontdek je de rol van de RDW bij nieuwe voertuigen op de weg en nemen wij je mee in de wereld van de APK.  

Programma

Op 3 verschillende momenten geven we een presentatie en rondleiding, die samen ongeveer 1,5 uur duren. We vertellen je alles over de RDW en het hoe en waarom van ons werk. Ook laten we je live een aantal voertuigkeuringen zien. Heb je voor of na de presentatie en rondleiding tijd over? Op het ontmoetingsplein staat een kop koffie of thee voor je klaar. Ook kun je hier kennismaken met diverse RDW-professionals, zoals technisch medewerkers, steekproefcontroleurs, inspecteurs en andere specialisten die dagelijks bijdragen aan de veiligheid op de weg. Zij beantwoorden graag jouw eventuele vragen en vertellen je meer over de carrièremogelijkheden en ontwikkelkansen binnen de RDW.

Aanmelden

Benieuwd naar de wereld achter voertuigveiligheid én de carrièremogelijkheden daarbinnen? Schrijf je dan vandaag nog in voor het tijdsblok van jouw keuze op zaterdag 7 oktober. Dat kan via de knop 'Solliciteren'. Kijk voor meer informatie op onze website werkenbijderdw.nl