Herinneringsbrief in uw Berichtenbox

Heeft u deze link opent in een nieuw venstereen Berichtenbox aangemaakt op MijnOverheid en u heeft aangegeven hierin post van de RDW te willen ontvangen? Dan ontvangt u de APK-herinneringsbrief niet per post, maar in deze Berichtenbox.

Brief gemist?

Het kan zijn dat u de APK-herinneringsbrief al via de Berichtenbox heeft ontvangen zonder dat u hiervoor bewust gekozen heeft. Dat kan het geval zijn als u voor correspondentie met bijvoorbeeld de Belastingdienst een Berichtenbox heeft aangemaakt. Bij het aanmaken van een Berichtenbox ontvangt u namelijk standaard automatisch post van alle deelnemende organisaties in uw Berichtenbox. Wilt u de post van de RDW toch liever op papier ontvangen? Dan kunt u dit bij deze link opent in een nieuw vensterde Instellingen van uw Berichtenbox op mijn.overheid.nl aangeven.

Melding per e-mail ontvangen

Wilt u per e-mail bericht ontvangen als de APK-herinneringsbrief in uw Berichtenbox zit? Geef dan op mijn.overheid.nl bij Instellingen uw e-mailadres op.

Keur op tijd

Let er wel op dat u uw voertuig op of vóór de APK-vervaldatum laat keuren. Als uw voertuig te laat goedgekeurd is, krijgt u een boete. De hoogte van het bedrag van de boete kunt u vinden in deze link opent in een nieuw vensterde Boetebase van het Openbaar Ministerie (OM).