Inloggen op Mijn RDW

Door in te loggen op Mijn RDW kunt u een aantal gegevens bekijken die wij van u en uw voertuig(en) geregistreerd hebben. Deze gegevens kunt u ook downloaden. 

  • U logt via de knop Mijn RDW in met de DigiD app of met DigiD met Sms-controle. Heeft u dit niet? Ga dan naar de website van DigiD. 
    Lees meer over de DigiD-inlogmethodes. 

  • U vindt in Mijn RDW de zogenoemde Blauwe knop. Deze knop komt u ook tegen bij een aantal andere uitvoeringsorganisaties en gemeenten. Bij organisaties die deze knop aanbieden kunt u gemakkelijk en betrouwbaar uw eigen overheidsgegevens bekijken, downloaden en in de toekomst ook delen. Meer informatie over de blauwe knop

    Gegevens delen

    Het plan is dat u straks kunt aangeven dat u bepaalde gegevens wilt delen met andere organisaties. U hoeft dan niet zelf de gegevens te downloaden, maar u geeft aan dat u het goed vindt dat die gegevens naar een andere organisatie worden doorgestuurd voor een specifiek doel. Zo kunt u ons dan bijvoorbeeld toestemming geven om uw voertuiggegevens te delen met een verzekeringsmaatschappij.
    logo blauwe knop

Heeft deze informatie u geholpen?