Voertuigen op naam van mijn bedrijf bekijken

U kunt bij ons een overzicht opvragen van alle voertuigen die tot 9 jaar terug op naam van uw bedrijf of organisatie staan of hebben gestaan.
 • Om een overzicht van uw voertuigen op naam te kunnen aanvragen, heeft u eHerkenning nodig op betrouwbaarheidsniveau 3 (EH3). Dit eHerkenningsmiddel vraagt u hier aan.

  1. U logt via de knop ‘Overzicht voertuigen aanvragen’ in met eHerkenning. Houd uw vestigingsnummer bij de hand. Dit vindt u op het uittreksel of op de website van de Kamer van Koophandel. Heeft u meerdere vestigingen met meerdere vestigingsnummers? Dan moet u voor elk vestigingsnummer apart een aanvraag doen (en betalen).
  2. U kunt in de dienst kiezen voor een overzicht met of zonder voertuigidentificatienummers (VIN’s). Kiest u voor een overzicht met VIN’s? Of komen er meer dan 99 voertuigen in het overzicht? Dan krijgt u een CSV-document.     
   Kiest u een overzicht zonder VIN's? En komen er minder dan 100 voertuigen in het overzicht? Dan krijgt u een PDF-document.
  3. We geven u per e-mail door dat uw aanvraag klaar is. Via een link in deze mail kunt u uw overzicht van de voertuigen die horen bij het opgegeven vestigingsnummer bekijken. 
 • Omschrijving Kosten
  Overzicht van voertuigen op naam tot 9 jaar terug €5,10

Heeft deze informatie u geholpen?