Voertuigen op naam van mijn bedrijf bekijken

U kunt bij ons een overzicht opvragen van alle voertuigen die tot 9 jaar terug op naam van uw bedrijf of organisatie staan of hebben gestaan.
 • Om een overzicht van uw voertuigen op naam te kunnen aanvragen, heeft u eHerkenning nodig op betrouwbaarheidsniveau 3 (EH3). Dit eHerkenningsmiddel vraagt u hier aan.

  1. U logt via de knop ‘Overzicht voertuigen aanvragen’ in met eHerkenning. Houd uw vestigingsnummer bij de hand. Dit vindt u op het uittreksel of op de website van de Kamer van Koophandel. Heeft u meerdere vestigingen met meerdere vestigingsnummers? Dan moet u voor elk vestigingsnummer apart een aanvraag doen (en betalen). Kijk bij “Geen eHerkenning of meerdere vestigingen” wat er nog meer mogelijk is.
  2. U kunt in de dienst kiezen voor een overzicht met of zonder voertuigidentificatienummers (VIN’s). Kiest u voor een overzicht met VIN’s? Of komen er meer dan 99 voertuigen in het overzicht? Dan krijgt u een CSV-document.     
   Kiest u een overzicht zonder VIN's? En komen er minder dan 100 voertuigen in het overzicht? Dan krijgt u een PDF-document.
  3. We geven u per e-mail door dat uw aanvraag klaar is. Via een link in deze mail kunt u uw overzicht van de voertuigen die horen bij het opgegeven vestigingsnummer bekijken. 
 • Omschrijving Kosten
  Overzicht van voertuigen op naam tot 9 jaar terug €4,65
 • Heeft u geen eHerkenning of heeft u meerdere vestigingen waarvoor u een overzicht wilt ontvangen? Dan kunnen wij het overzicht ook handmatig voor u maken. Dit duurt wel langer dan wanneer u de aanvraag online doet. Heeft u het overzicht snel nodig? Vraag dan een eHerkenning aan en doe de aanvraag alsnog online. 

  Bent u een familielid of vriend van een overledene (nabestaande)? Dan kunnen we het overzicht alleen handmatig voor u maken. Wilt u hier meer over weten? Stuur dan een mail naar [email protected]

Heeft deze informatie u geholpen?

niet goed erg goed