Mutaties in RDW verzekeringsregister online aanleveren

De RDW heeft 2 webapplicaties waarmee u mutaties in het verzekeringsregister online kunt aanleveren.

CRWAM

Voor enkelvoudige mutaties is er de applicatie CRWAM. Daarmee kunt u naast muteren, de RDW-registers raadplegen. Ook kunt u met deze applicatie een digitale WAM-verklaring afgeven.

WEBREB

Als u meerdere mutaties in een bestand wilt aanleveren, kunt u dit via de applicatie WEBREB doen. Ook kunt u met deze applicatie verschillende lijsten opvragen, bijvoorbeeld de te late aanmeldingen en de openstaande historische dekkingen.

Aanvragen CRWAM of WEBREB

Wilt u gebruik maken van CRWAM en WEBREB, dan kunt u dat aanvragen via het Document Aanmeldingsformulier CRWAM en WEBREB (pdf, 78kb).  Leest u eerst de Algemene voorwaarden webapplicatie CRWAM en WEBREB. Wilt u meer informatie ga dan naar: 'Webapplicaties CRWAM en WEBREB' .

 

WEBREB volgend jaar niet meer voor muteren van dekkingen

Let op: WEBREB is vanaf 1 januari 2022 niet meer beschikbaar voor het muteren van dekkingen, maar alleen nog voor het opvragen van overzichten.

Voor het muteren van dekkingen kunt u zich aansluiten op de nieuwe processen voor het ‘online realtime muteren’. Wilt u vóór 1 januari 2022 gebruik maken van de nieuwe processen (acceptatie- en productieomgeving)? Neem dan contact op met het Serviceteam Handhaving via deze link opent in een nieuw venster [email protected].

Wat kunt u doen?