Inspirerend programma

De conferentie biedt een divers en uitgebreid programma met verschillende sprekers die u het laatste nieuws vertellen op het gebied van voertuigveiligheid. Het complete programma vindt u op deze link opent in een nieuw vensterde website van ESV.

 

Exposanten

Tijdens de tentoonstelling kunt u de laatste technieken van diverse exposanten bewonderen. Er is een uitgebreide tentoonstelling waar u uiteraard ook kunt netwerken. Meer informatie over exposanten vindt u op deze link opent in een nieuw vensterde website van ESV

Bedrijfsbezoeken

Er zijn speciale bedrijfsbezoeken georganiseerd bij TU Delft, VDL en TNO/TASS. Hierover vindt u meer informatie op deze link opent in een nieuw vensterde website van ESV.

Bijzondere locatie

Het ESV congres en tentoonstelling is van maandag 10 tot en met donderdag 13 juni in het Evoluon in Eindhoven.  

NHTSA

NHTSA (National Highway Traffic Safety Association), de Amerikaanse overheidsorganisatie voor verkeersveiligheid, is de opdrachtgever van het ESV congres. ESV kent 14 zogeheten Global Government Focal Points. Nederland heeft ook een focal point, specialistisch adviseur bij de RDW. Meer informatie over NHTSA vindt u op deze link opent in een nieuw vensterde website.