Historische bedrijfsvoorraad digitaal opvragen

Sinds afgelopen maandag kunnen erkenninghouders de bedrijfsvoorraad in het verleden digitaal opvragen. Eerder kon dit alleen schriftelijk.

Het grote voordeel is dat een erkenninghouder het overzicht direct na de aanvraag kan downloaden. Bovendien gebeurt het aanvragen van de bestaande bedrijfsvoorraad en die in het verleden nu op 1 plek. Dit is wel zo overzichtelijk.

Bestaande dienst uitgebreid

Autobedrijven met een RDW-erkenning hebben al toegang tot de dienst ‘Bedrijfsvoorraad opvragen’. De dienst is nu uitgebreid met de mogelijkheid om de bedrijfsvoorraad van het verleden op te vragen en te downloaden.

Direct downloaden

Eerder was een historisch overzicht alleen schriftelijk op te vragen. De verwerking van een aanvraag liet dan ook even op zich wachten. Die gaat nu automatisch. Het overzicht kan direct als PDF of CSV bestand opgeslagen worden. De kosten blijven gelijk: €5,20 euro per overzicht.

Snel en vertrouwd

We stuurden de overzichten eerder per e-mail of per post. Aanvragen kwamen op dezelfde manieren bij ons binnen. Dankzij de uitgebreide dienst achter het RDW-certificaat wordt het overzicht direct en vertrouwd aangeboden.