RDW op Autoprof 2023

De vakbeurs voor de automotive branche is op 31 januari, 1 en 2 februari 2023 in Evenementenhal Gorinchem. Arthur van Lee zal namens de RDW een kennissessie geven over de komende wijzigingen in en rondom de APK. Hij zal specifiek ingaan op onderwerpen zoals de deeltjesteller en het uitlezen van brandstofgegevens. Er zal ook een vraaggesprek plaatsvinden met AMT waarin hij antwoord zal geven op lezersvragen. 

Kennissessie Autonoom rijden

Ook RDW-er Florentine te Lindert geeft een kennissessie, op woensdag over Autonoom rijden. Haar sessie gaat over de wetgeving op dit moment en de mogelijkheden die deze biedt op gebied van autonoom rijden, de aanvullende eisen te stellen aan de infrastructuur en wie neemt de verantwoordelijkheid bij ingrijpen door de machine? Een lijvige presentatie die daarom uit 2 sessies bestaat!

Gratis aanmelden

De vakbeurs is gratis toegankelijk voor bezoekers en je bent dagelijks welkom van 15.00 uur tot 22.00 uur. Geïnteresseerden kunnen zich registreren voor een bezoek aan de beurs via de website van Auto Prof. De kennissessies van de RDW zijn dagelijks om 19:30 uur.

Meer informatie

Elke beursdag worden maar liefst 13 verschillende kennissessies gegeven over uiteenlopende en actuele onderwerpen zoals EV, waterstof en SERMI. Voor het complete programma kun je kijken op de website van Auto Prof.