Uw bedrijfsgegevens wijzigen

Het is belangrijk de juiste gegevens van uw bedrijf bij ons staan geregistreerd. U kunt uw gegevens gemakkelijk controleren en wijzigen. U kunt dit gemakkelijk zelf digitaal doen. Verandert er iets in uw gegevens, geef dit dan zo snel mogelijk door.

Let op: Wijzigingen met betrekking tot verhuizen kunt u niet met deze dienst doorgeven. Een verhuizing geeft u eerst door aan de Kamer van Koophandel. De RDW kunt u daarna via het formulier doorgeven adreswijziging erkenninghouder op de hoogte stellen.

Kosten verhuizing 

Als uw bedrijf een nieuw vestigingsadres krijgt, dan komt de RDW bij uw langs voor een bedrijfsbezoek en ook uw erkenning moeten wij wijzigen. Daaraan zijn kosten verbonden. 

Wijziging erkenning €70,00
Bedrijfsbezoek nav een aanvraag erkenning/bevoegdheid €114,00

Bedrijfsgegevens wijzigen

Zo wijzigt u zelf uw bedrijfsgegevens

  1. Ga naar Deze link opent in een nieuw venster Mijn bedrijfsgegevens wijzigen 
  2. Controleer uw gegevens en pas de betreffende gegevens aan
  3. Controleer de wijzigingen en geef akkoord
  4. U krijgt schriftelijk een bevestiging dat uw wijziging(en) zijn doorgevoerd.

E-mail gegevens

Wij gebruiken in sommige gevallen e-mail in de communicatie met u. Het is daarom van belang dat wij uw correcte e-mailadres hebben. U kunt uw e-mailgegevens gemakkelijk zelf wijzigen.

Tellerstandregistratie

Voor het registreren van tellerstanden is het essentieel dat wij het juiste e-mailadres van uw bedrijf hebben. Als een personenauto of lichte bedrijfsauto (tot en met 3.500 kg) vanaf 1 januari 2014 na een registratie van een tellerstand het oordeel ‘onlogisch’ krijgt, ontvangt u namelijk een e-mail van ons.